Uppgifter: Pogba pratade inte med Solskjaer

Manchester United-stjärnan slår tillbaka mot uppgifterna: ”Skamlösa”

I 5–0-förlusten mot Liverpool fick Paul Pogba syna det röda kortet.

Efter matchen ska han ha vägrat prata med sin tränare Ole Gunnar Solskjaer, enligt The Sun. Uppgifter han nu slår tillbaka mot.

”100 procent Fake News”, skriver Pogba på Instagram.

Det var många Manchester United-spelare som stod för undermåliga insatser i söndagens 5–0-förlust mot Liverpool. För att inte säga alla.

Men frågan är om inte Paul Pobgas 13 minuter på planen tar priset. Den franske mittfältaren petades för andra matchen i rad, men fick äntra planen i halvtid.

Minuterna innan han satsade med sträckt sula mot Naby Keita går nästan att räkna på två händer. Sedan fick han syna det röda kortet, efter en VAR-granskning.

Att han hjälpte sina lagkamrater är därmed varken sant eller riktigt. Därför bad han efter matchen dessa om ursäkt för sin klumpiga tackling, enligt The Sun.

Men enligt samma tidning fick inte Ole Gunnar Solskjaer samma bemötande. Fransmannen ska inte ha sagt ett ord till sin tränare.

”Vill göra budskapet tydligt”

Men det stämmer inte alls, skriver Pogba på Instagram. I en lång story ryter han ifrån mot tidningen, och kallar uppgifterna ”Fake News”.

”Stora lögner ger rubriker. Den enda anledningen till att jag bemöter det här skitsnacket är av respekt för min tränare, klubb och våra fans. Och för att göra mitt budskap tydligt: Ju mindre du läser av dessa människor, desto bättre klarar du dig. De är skamlösa och kan säga vad som helst”, lyder inlägget.

Pogba, som är Uniteds dyraste värvning genom alla tider, har ett kontrakt som löper ut efter säsongen. Tidigare uppgifter har gjort gällande att han överväger att förlänga detta, men så ser för tillfället inte ut att vara fallet.

– Du får fråga Manchester United om det. För tillfället är allt lugnt. Det finns inga uppdateringar att ge, säger Pogbas agent Mino Raiola till The Times om kontraktssituationen.

Samtidigt går diskussionerna varma gällande huruvida Solskjaer ska få sitta kvar på sin post. Det har rapporterats att norrmannen ännu inte riskerar att sparkas, men att minsta snedsteg under de kommande matcherna kan ändra på detta.

Vad en sparkning av Solskjaer skulle innebära för Pogbas framtid i klubben är skrivet i stjärnorna.

Pogba vägrade prata med Solskjaer
Pogba vägrade prata med Solskjaer
Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.