Premier League

Lukaku ”försvunnen” – tvingas böta

Av: 

Frida Fagerlund

FOTBOLL

Romelu Lukaku kommer allt närmare en flytt från Manchester United.

För närvarande sägs anfallaren befinna sig i Belgien – utan klubbens godkännande.

Det kan kosta honom miljontals kronor i böter, uppger Daily Mirror.

Det har varit mycket fram och tillbaka kring Romelu Lukaku under sommaren. Anfallaren, som knappat deltog i Manchester Uniteds försäsong, förväntas lämna klubben innan transferfönstret stänger.

Belgaren har inte direkt legat lågt för det. Förra veckan väckte han irritation i United efter att ha läckt ett fystest (som för övrigt visade att han själv var med i toppen).

I måndags hörde Lukaku sedan av sig till Anderlecht och frågade om han fick komma dit och träna. Klubben, som uppges ha blivit mycket förvånade, tillät honom givetvis att göra detta och han verkar fortfarande vara kvar.

Blir av med två veckors lön

Problemet är bara att Manchester United inte har gett Lukaku tillåtelse att åka till Belgien och han har heller inte gått att nå. Därmed noteras spelaren som frånvarande utan grund, vilket i sin tur innebär att han kan räkna med miljonböter.

Enligt Daily Mirror ska det handla om 400 000 pund (omkring fem miljoner kronor), en summa som motsvarar två veckors lön.

I nuläget är det oklart var Lukaku hamnar härnäst. Bytesaffären med Paulo Dybala och Juventus är avslutad och nu ska i stället Inter ligga närmast till hands.

ANNONS

Fynda kläder, skor och allt till träningen på Nikes vinterrea

Extern länk från Nike

Shoppa här

Publisert:

LÄS VIDARE

”Spelet bakom Rooneys tröjnummer i Derby”

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Premier League

Romelu Lukaku

Manchester United