Mourinho skojade inför CL-matchen

1 av 5
FOTBOLL

José Mourinho känner sig givmild så här i juletider.

Efter presskonferensen inför kvällens Champions League gav han tolken sin tjocktröja – och gav sina försvarsspelare en känga.

– När vi tränar defensiva hörnor mot koner oroar jag mig över att konerna kommer att göra mål.

José Mourinho och hans Chelsea ska försöka studsa tillbaka efter helgens 2-3-förlust borta mot Stoke när man i kväll möter rumänska Steaua Bukarest. Och trots förlusten mot bottenlaget senast verkar portugisen vara på gott humör.

Under presskonferensen inför matchen mot Steaua tog han av sig sin tjocktröja, signerade den, och gav den till den rumänska tolken som tackade och tog emot.

Mourinho skämtade även på sina försvarsspelares bekostnad när han konstaterade att laget släpper in alldeles för mycket mål.

– Just nu när vi tränar defensiva hörnor mot koner oroar jag mig över att konerna kommer att göra mål. Alla andrabollar landar hos motståndare, säger Mourinho enligt Daily Mail.

”Vi är inte favoriter”

Chelsea toppar grupp E en poäng framför Basel och två poäng framför Schalke med då de jagande lagen möter varandra är London-klubben redan klar för åttondelsfinal i turneringen.

Portugisen är dock inte allt för hoppfull inför slutspelet.

– Nästa steg är att nå kvartsfinalen. Jag har tidigare sagt att alla lag som tagit sig till kvartsfinal har chansen att vinna turneringen. Men min analys just nu är att vi inte är en av favoriterna.

Mourinho har ett speciellt förhållande till Steaua Bukarest. Chelsea-tränaren är mångårig vän med den rumänske klubbens ägare, Gigi Becali, som i dag avtjänar ett tre och ett halvt år långt fängelsestraff för skattebrott.