”Inga problem”

Av: Sportbladet.se

Publicerad:
Uppdaterad:

Bojan Djordjic spelklar mot Elfsborg på måndag

Spelar på måndag Bojan Djordjic har, trots smällen på foten i premiären mot Kalmar, lämnat klartecken för spel redan på måndag mot Elfsborg.
Foto: Jessica Gow / SCANPIX /
Spelar på måndag Bojan Djordjic har, trots smällen på foten i premiären mot Kalmar, lämnat klartecken för spel redan på måndag mot Elfsborg.

Bojan Djordjic haltade ut med en fotskada i premiären mot Kalmar.

Men han spelar mot Elfsborg på måndag.

– Det är inga problem, han har tränat och ska träna i veckan, säger assisterande tränaren Nebojsa Novakovic.

När AIK och Kalmar premiärspelade i söndags fick Bojan Djordjic en smäll på foten och linkade av planen med tio minuter kvar.

Efter en smäll på vänsterfoten vek sig högerfoten under kroppen och Bojan erkände efter matchen att han blev orolig när han kände hur foten ömmade.

– Snäll, du kan inte gå sönder nu igen.

Det blev ingen ny skada. Bojan har tränat i veckan och ska vara spelbar till måndagens match mot Elfsborg i Borås.

– Han fick en smäll och en vridning. Eftersom han haft en skada där förut blir man kanske lite rädd när det gör ont men det är inga problem. Bojan har tränat i veckan och ska träna fredag, lördag och söndag, säger Nebosja Novakovic.

AIK har valt att träna hela veckan på konstgräs för att komma så väl förberedda som möjligt inför matchen på Borås Arena.

– Förra säsongen körde vi ett eller två pass inför matcherna på plast. Nu kör vi hela veckan i stället, säger Novakovic.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN