Rekordstort intresse för klubbens årsmöte – hyr in bussar

Intresset för att gå på AIK Fotbolls årsmöte har i år varit väldigt högt.

Nu arrangerar lagets supporterklubb bussresor från centrala Stockholm för att så många som möjligt av klubbens medlemmar ska kunna delta.

– Det är en av årets viktigaste händelser, säger Allmänna Supporterklubbens vice ordförande Elvira Eriksson.

På måndag 12 mars har AIK Fotboll sitt årsmöte i Solna. Intresset bland klubbens medlemmar att närvara har visat sig vara rekordstort. I fjol var 156 medlemmar på plats, men i år väntas närmare 500 personer komma.

– Det beror på att flera supportrar kommer att lägga alternativa styrelseförslag och de har bett om att folk ska anmäla att de ska komma. I nuläget har över 600 anmält sig. Det kommer att läggas flera motioner också, säger Elvira Eriksson.

”Folk har redan börjat anmäla sig”

Mötet äger rum klockan 18, och för att så många som möjligt ska kunna hinna ut till Solna i tid kommer supporterklubben chartra gratis bussresor från centrala Stockholm.

– Det kommer att vara många som lämnar sina kontor inne i stan och ska ta sig till mötet direkt, så vi hoppas kunna få med oss folk som annars inte skulle hinna komma. Vi har fått stor spridning på det här i sociala medier, folk har redan börjat anmäla sig till bussarna, säger Elvira Eriksson.

Kommer det att gå in 500–600 personer i de lokaler som mötet ska hållas i?

– Det vet jag faktiskt inte, det kan bli på bristningsgränsen. Klubben har en vecka på sig nu att se över situationen, kanske byter de lokal när de vet hur många som kommer, säger Elvira Eriksson.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.