”Det är resultatet av att vi slår kort hörna”

FOTBOLL

Lagkamraterna i vedervärdig krock – ”dåligt beslut”

1 av 7

En av dem fick ett djupt sår i pannan, den andre fick två tänder utslagna.

Och just det, de förlorade också.

Norwich har det tufft just nu…

Norwich gjorde ett nytt försök att få slut på sin usla form när man tog emot Chelsea på Carrow Road i går kväll. Men hemmalaget föll 1–2 och bottenlaget är nu nio raka matcher utan seger – och bara ett kryss på de nio matcherna.

För Norwich ytter Robbie Brady var kvällen något lite värre än den var för hans lagkamrater. Brady kolliderade med lagkamraten Gary O’Neil i en nickduell.

Brady tappade två tänder i krocken som beskrivs som ”vedervärdig” av Daily Mirror. O’Neil fick behålla sina tänder, men då han träffades i pannan av Bradys tänder fick han ett djupt sår som behövde stämplas ihop.

”Ett äckligt sår”

Bägge spelarna fortsatte spela matchen, men fick alltså inga poäng som belöning.

– Gary har ett äckligt sår och behövde sys ihop efter matchen. Robbie har förlorat två tänder. Vi tog ett dåligt beslut vid en kort hörna och som ett resultat av det krockar våra två grabbar på mittplan. En får en smäll i skallen och den andra slår ut sina tänder. Men de kom tillbaka in i matchen och kommer att klara sig alldeles utmärkt. Jag tänker inte sitta här och säga ”stackars oss, vi har inte turen med oss”, säger Norwichs tränare Alexander Neil enligt Mirror.

ARTIKELN HANDLAR OM