”Ronaldo utstött av lagkamraterna”

Av: Martin Tolén

Publicerad:
Uppdaterad:

Uppgift: Talar bara med fyra stycken i truppen

Foto: TT

Stormen kring Cristiano Ronaldo i Real Madrid fortsätter.

Nu tycks sprickan vara total.

Enligt spansk media är Ronaldo utfryst av sina lagkamrater.

Det har stormat kring Cristiano Ronaldos situation i Real Madrid den här säsongen.

Ronaldos upprepade besök hos skandalfajtern Badr Hari i Marocko.

”I Real Madrids omklädningsrum är man oroade över Ronaldos insatser och hans kontinuerliga resor som han gör med sin privat-jet. De flesta av resorna går till Marocko och Badr Hari där han spenderar mycket av sin fritid”, skrev spanska ExtraConfidential då.

Utfryst – bara fyra vänner

Och efter derbyförlusten mot Atletico Madrid för två veckor sedan svarade portugisen för ett utspel som tvingade honom att be om ursäkt till sina lagkamrater efteråt.

– Om alla skulle hålla min nivå hade vi varit i toppen av tabellen. Jag vill inte nedvärdera några av mina lagkamrater, men när de inte är på rätt nivå är det svårt att vinna, sa Ronaldo efter derbyförlusten.

Och nu uppges sprickan vara total.

Ronaldo, som även ryktas lämna klubben i sommar, påstås vara utfryst av sina lagkamrater i Real Madrid, enligt spanska Sport.

Det är endast landsmannen Pepe, lojale Alvaro Arbeloa, James Rodriguez och lagkaptenen Sergio Ramos som pratar med den 30-årige portugisen.

”Det har alltid funnits uppgifter om att Cristiano Ronaldo är en av de mest individualistiska och själviska spelarna i Real Madrid”, skriver den Barcelonabaserade tidningen.

”Inget behov av det”

Cristiano Ronaldo förklarade för några veckor sedan att han inte behöver umgås med sina lagkamrater för att trivas i klubben.

– I Manchester pratade jag inte mycket med Sir Alex Ferguson, Paul Scholes, Ryan Giggs eller Rio Ferdinand heller. Jag har inget behov av att gå på middag med Benzema eller att Bale kommer till mitt hus, sa Ronaldo till spansk media.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.