Milan har haft möte med Zlatans agent

"Pratade även om andra spelare"

Mino Raiola – agent till bland annat Zlatan Ibrahimovic och Mario Balotelli – har haft ett möte med Milans president Adriano Galliani.

Det skriver spanska Sport i dag.

– Ja, det stämmer. Med Mino pratar jag mycket och inte bara om "Ibra" och Balotelli. Vi pratade också om andra spelare, säger Galliani till tidningen.

Mötet ska ha ägt rum i Milans huvudkontor på Via Turati i Milano. Raiola ska även ha namn som Maxwell, Felipe Mattioni och Kerlon i sitt stall och det är inte känt vilka spelare som diskuterades utöver Zlatan Ibrahimovic och Mario Balotelli.

Milan har tidigare pekats ut som en av klubbarna som är intresserade av Zlatan, 28, och ett byte mot brassen Pato har nämnts som en möjlighet.

Vem kan matcha lönen?

Det är dock två faktorer som försvårar en flytt.

Lönen: svensken tjänar i dag tolv miljoner euro per år – vilken klubb kan matcha den lönen?

Priset: Barca vill ha 56 miljoner euro för att sälja – vilken klubb kan hosta upp det?

Sport skriver att Manchester Citys har råd att köpa loss svensken, som har fyra år kvar på kontraktet, men att de inte är beredda att möta hans lönekrav.

Inters problembarn Mario Balotelli, 20, har också omgärdats av transferrykten i vår. Balotelli har tidigare kopplats ihop med Milan, bland annat efter att ha burit en Milan-tröja i en sketch i italiensk tv. Milans ägare Silvio Berlusconi sa efter det att Balotelli ”har ett Milan-ansikte”.

Raiola förnekade dock att Balotelli skulle vara på väg till Milan.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

ÄMNEN I ARTIKELN