Storstädning i United – Berbatov på väg bort

Publicerad:
Uppdaterad:

FOTBOLL

På söndag blir Chelsea med stor sannolikhet ligamästare.

Ett tungt nederlag för titelförsvararen Manchester United – som nu planerar en storstädning i truppen.

Enligt The Mirror är Dimitar Berbatov, Michael Carrick och Ben Foster på väg bort.

Lär inte bli kvar i United.
Lär inte bli kvar i United.

Om Chelsea slår Wigan hemma på söndag i Premier Leagues avslutande omgång spelar det ingen roll hur det går för Manchester United mot Stoke, för då hamnar guldet i London. I så fall får Sir Alex Ferguson och kompani nöja sig med en enda titel i den här säsongen – ligacupen. Det är naturligtvis en klar missräkning för Manchester United som vunnit ligan tre år i rad. Enligt uppgifter i brittisk press vill Ferguson göra stora förändringar i truppen inför nästa säsong. The Mirror skriver att Berbatov, Carrick och Foster får se sig om efter ny klubb.

”Är ett måste”

– Du måste vara uppmärksam på när det är dags att fräscha upp laget och byta ut en eller två spelare. Det är ingen önskan, utan ett måste att göra det, säger Ferguson.

Manchester United har redan gjort klart med tre nyförvärv. Fulhams Chris Smalling, Moldes Mame Diouf (som kom redan i januari) och mexikanaren Javier Hernández från C.D Guadalajara.

– Tre unga spelare vars framtid i United är garanterad. Jag ska bygga ett nytt lag igen, säger Ferguson till The Mirror.

Publicerad:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

ÄMNEN I ARTIKELN