”Lämnar inte ens för Real Madrid”

FOTBOLL

Di Natale vill avsluta karriären i Udinese

Foto: Antonio Di Natale.

Han är den stora profilen i det Udinese som, något överraskande, fixat kvalplatsen till Champions League två år i rad.

Nu berättar Antonio Di Natale, 34, att han vill stanna – för gott.

– Jag vill avsluta min karriär här, säger han enligt goal.com.

Han har vräkt in mål i Udinese sedan 2004. Och Antonio Di Natale avser att även i fortsättningen göra sina mål i den svartvita tröjan på Friuli. Den senaste tiden har det i Italien ryktats om att Milan försökt locka 34-åringen till San Siro. Men någon flytt är inte aktuell enligt ”Toto”.

– Det stämmer (att Milan hört av sig), men jag skulle aldrig lämna Udine, inte ens om Real Madrid hörde av sig. Jag vill avsluta min karriär här och fortsätta att göra mål, säger Di Natale enligt goal.com

Vann skytteligan två år i rad

Målsprutan föddes i Neapel, men spenderade ungdomsåren i Empoli, innan han flyttade till nordöstra Italien och Udinese 2004. Där har han varit klubbens bästa spelare under många säsonger och vann skytteligan i Serie A två år i rad (2009/10 och 2010/11).

Tidigare i somras förlängde han kontraktet med Udinese till 2014 och nu tycks allt peka på att han avslutar karriären i klubben.

– Jag vill nå 150 mål med Udinese, det vore oerhört tillfredsställande för mig. Men det viktigaste är ändå lagets resultat, säger Di Natale.

ARTIKELN HANDLAR OM

Serie A