”Vi känner till deras projekt”

Publicerad:

FOTBOLL

Torres agent om Serie A-ryktet

Foto: AP

Enligt italienska uppgifter vill Roma värva Fernando Torres.

Spanjorens agent bekräftar nu att 28-åringen är välunderrättad kring italienarna.

– Men om Roma vill ha Fernando måste de tala med Chelsea, säger Antonio Sanz enligt Football Italia.

Fernando Torres kostade Chelsea omkring en halv miljard när han värvades från Liverpool förra vintern. Men succén har uteblivit och trots att klubben fortfarande uttalat sitt stöd för anfallaren fortsätter ryktena.

Enligt italienska uppgifter vill Romas amerikanska ägare göra Torres till sitt stora affischnamn i den kommande satsningen. Sportchefen Franco Baldini ska ha varit i kontakt med Torres för att försöka locka över 28-åringen – bland annat med hjälp av spanske Roma-tränare Luis Enrique.

”Ligan håller en hög nivå”

– Vi känner till det amerikanska projektet i Roma och Luis Enriques spelidé, säger Torres agent Antonio Sanz enligt Football Italia.

Agenten förnekar att Roma skulle ha varit i kontakt med Torres men utesluter inte att Serie A kan vara en intressant möjlighet för spanjoren.

– Om Roma vill ha Fernando måste de tala med Chelsea. Den italienska ligan är fortfarande på en hög nivå, men det finns just nu inga pågående diskussioner med Roma. Fernando har fortfarande fyra år kvar på sitt kontrakt med Chelsea.

Publicerad:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

ÄMNEN I ARTIKELN