”Svennis” nya skandalspelare

FOTBOLL

En målvakt som har varit med i sexorgier och försökt köpa sex av prostituerade.

En forward som har kört ihjäl en annan människa på fyllan.

Och en mittfältare som har meddelat klubbbyte via sms.

Det är dina nya spelare, Svennis.

Hughes satt tre år i fängelse.

Sven-Göran Eriksson tar över ett lag med betydligt mindre profiler än han är van vid.

Men problembarn finns det gott om.

Lagets mest meriterade spelare är Russel Hoult som har spelat Premier League-fotboll med Derby och West Bromvich.

Men det är inte bara fotboll som har gett honom rubriker. Han har vid flera gånger varit i blåsväder.

Köpt sex

Han har dömts för att ha försökt köpa sex av prostituerade, har skickat nakenbilder av sig själv till en älskarinna, blivit avstängd av West Bromvich för att ha framträtt i en sexorgie med WBA-tröja och skickat olämpliga brev till en 15-årig flicka.

Sven-Göran Eriksson var för övrigt inte det enda namnet som Notts County presenterade i går. Även Lee Hughes presenterades som ny spelare. Hughes, som i fjol spelade i Oldham och Blackpool, har även han ett mörkt förflutet.

2003 krockade nämligen rattonykte Hughes med en annan bil. Krocken lede till att en passagerare i den andra bilen dog. Hughes flydde från scenen, men gick dagen efter till polisen, och fälldes för att ha orsakat personens död, samt smitning.

Slutade – över sms

Ett annat nyförvärv till det nya Hull är Neal Bishop. När 27-åringen i våras bestämde sig för att tacka nej till en fortsättning i Barnet för att istället gå till Notts skickade han, enligt Barnets manager Ian Hendon, ett sms där han meddelade sitt beslut.

Det är nog något som sportchef Eriksson inte har varit med om tidigare. Men då har han å andra sidan inte varit ledare i en fjärdedivisionsklubb tidigare.