Barcelona: "Zlatans kontrakt klart"

FOTBOLL

Raiola: ”I teorin kan affären fortfarande falla”

Zlatan Ibrahimovics agent Mino Raiola har lämnat Milano utan att Inter och Barcelona nått en överenskommelse.

Samtidigt meddelar Barcelona att deras kontrakt med Ibrahimovic är färdigt för påskrift.

– I teorin kan affären fortfarande falla, säger Mino Raiola.

Foto: FOTO: SCANPIX
Zlatan och Raiola.

I dag har Barcelonas delegater, Zlatans agent Mino Raiola samt Alexander Hlebs agent träffats i Milano för att förhandla färdigt kontraktet klubbarna emellan. Gruppen tog plats i Inters vicepresident Rinadlo Ghelfis kontor, där även förhandlingarna mellan Samuel Eto'os agent och Inter avslutades i går. Vid fyratiden på fredagseftermiddagen lämnade de kontoret – utan att ha nått en lösning.

– Fortfarande saknas några detaljer. Teoretiskt sett kan affären fortfarande falla, eftersom vi inte har en överenskommelse än, men jag tror inte att det kommer hända. Vi har ända fram till den 31:a augusti på oss, säger Raiola enligt Corriere dello sport.

Oroande nyheter om Hleb

Barcelona bekräftade dock under fredagen att Zlatans personliga kontrakt med klubben är färdigförhandlat och klart för påskrift.

Det är inte bara Zlatan Ibrahimovic och Samuelo Eto'os framtid som avhandlas idag. Även Alexander Hleb och Inters Maxwells situation diskuteras.

Barcelonas vitryske mittfältare är tänkt att ingå som en del i bytesaffären mellan Zlatan Ibrahimovic och Samuel Eto'o. Men nu kommer oroande uppgifter i den tyska tidningen Bild, där Hleb själv ska ha sagt att han inte vill lämna Barcelona.

– Jag stannar i Barcelona jag har ett kontrakt och förbereder mig för nästa säsong där, säger Hleb enligt Bild.

Affären föddes för ett år sen

Mino Raiola säger också att tanken på att värva Zlatan till Barcelona föddes redan för ett år sedan, eftersom Zlatan imponerades av Barcelonas sätt att spela fotboll.

– Men hade han blivit kvar i Inter i år hade han varit nöjd med det också, säger Raiola.

Zlatan själv anlände till Kastrup i morse och har tillbringat dagen med familjen i sitt hus i Malmö, i väntan på nåsta besked. Allt tyder på att han presenteras hos sin nya klubb på måndag.

ARTIKELN HANDLAR OM

La Liga