Premier League

Grant kan göra comeback i Chelsea

Av: 

Daniel Sjöberg

FOTBOLL

Även Zola aktuell

Nu börjar jakten på en ny tränare för Chelsea.

Och spekulationerna är i full gång.

Enligt Sky Sports News kan det bli en comeback i klubben för israelen Avram Grant som fick sparken efter förra säsongen, men en annan comeback kan bli lösningen.

Gianfranco Zola är gud i Chelsea-land efter sina år som spelare där. Nu gör italienaren succé som manager i West Ham som ligger på åttonde plats i Premier League och de hårt prövade supportrarna skulle ta emot den lille liraren med öppna armar på Stamford Bridge. Enligt Sky Sports är Zola och dennes assisterande tränare Steve Clarke aktuella för att ta över ligafyran. Även Avram Grant nämns alltså bland kandidaterna. Grant tog över efter att Jose Mourinho fått sparken och ledde laget till final i Champions League där man bara var ett par ostadiga lagkaptensfötter från en seger.

En lång lista

Det räckte dock inte för att få behålla jobbet och Grant fick gå och se sig ersättas av den nu sparkade Luis Felipe Scolari. Sky Sports listar dock en mängd kandidater som Guus Hiddink och förre Inter-tränaren Roberto Mancini som ville till Chelsea efter att han lämnat Milano-klubben. Spekulationerna lär fortsätta till dess att Chelsea presenterar en ersättare till Scolari.

ANNONS EXTERN LÄNK

Munskydd, solskydd och antikroppstest - klicka hem allt inför sommaren här.

MEDS

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Premier League