”Zlatan drömmer om att avsluta här”

FOTBOLL

Uppgifter: Svenske stjärnan vill avrunda i Juventus

Rykteskarusellen kring Zlatan Ibrahimovics framtid rullar vidare.

Nu uppger Turin-baserade tidningen Tuttosport att PSG-stjärnan drömmer om att avsluta karriären i Juventus.

Här är personerna i Zlatans entourage – 18 nyckelpersoner

Zlatan Ibrahimovics framtid är på tapeten efter domarattacken för lite mer än en vecka sedan. Svensken uttalade sig kritiskt mot Frankrike och fick kritik av flera franska toppolitiker, däribland idrottsministern, premiärministern och högerextrema partiet Front National.

Har inte stängt dörren

Zlatan tystade bokstavligt talat sina kritiker med sin målgest efter ett hattrick mot Lorient i helgen – då han med bägge händer gestikulerade i stil med ”prata ni”.

Zlatan menade själv efter segern mot Lorient att kritikstormen inte påverkat honom men ryktena kring svenskens vara eller icke vara i PSG fortsätter och fransmännen finner PSG-stjärnan arrogant, visar en läsarundersökning i Le Parisien.

I fredags konstaterade hans agent Mino Raiola att svensken i teorin skulle kunna lämna klubben i sommar.

PSG begär inte för mycket

Nu uppger italienska tabloiden Tuttosport – som specialiserar sig på Juventus – att Zlatan drömmer om att avsluta karriären i just Juventus. Enligt Tuttosport kommer Zlatan att säljas till högstbjudande i sommar, men skriver samtidigt att PSG inte kommer att begära allt för mycket med tanke på svenskens ålder. Zlatan skulle dock behöva gå ner i lön rejält då han i PSG är en av världens absolut bäst betalda. Tuttosport pekar även på att Juventus relation med agenten Mino Raiola, som än i dag har stjärnspelare i Juve, exempelvis Paul Pogba.

Här är personerna i Zlatans entourage – 18 nyckelpersoner

ARTIKELN HANDLAR OM