Champions League fotboll (herrar)

Formsvagt Barça utan Leo Messi

Av: 

Johanna Frändén

Tveksamt om Messi lirar.
Tveksamt om Messi lirar.

FOTBOLL

BARCELONA. Svininfluensa och lårskadade superstjärnor mot en näst intill kärnfrisk trupp.

Förutsättningarna för Barcelona och Inter

kunde inte vara mer olika inför kvällens supermöte på Camp Nou.

Italienarna kommer med en serieledning på fem poäng i Serie A och en fullt frisk trupp så när som på Wesley Sneijder som är osäker till spel.

Barcelona kommer med en oavgjord match mot Athletic Bilbao och tappad serieledning till Real Madrid i bagaget till kvällens match.

’Det kommer bli svårt’

– Var Barcelona ligger i sin egen tabell är helt ovidkommande. De är regerande Champions League-mästare och ett lag som inte är rädda för Inter. De vet att det kommer bli svårt, säger José Mourinho inför matchen.

Katalanerna inväntar dessutom besked om lårskadade Leo Messi medverkan i dag – mycket tyder på att han inte spelar från start. Yaya Touré, som har svininfluensa, är definitivt utanför laget. Zlatan Ibrahimovic tränade i går med laget utan synbara problem och kommer troligtvis kunna spela kvällens match.

– Allt är möjligt, men fram till i morgon (i dag) vet vi inget. Ingenting är uteslutet, säger Pep Guardiola om skadeläget.

ANNONS

Stor dramatik eller promenadseger? Tippa helgens toppfotboll och se om du fixar 13 rätt.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Champions League fotboll (herrar)