Adrianos vilda uppladdning...

FOTBOLL

I morgon startar brassen med Zlatan

Inte ett ligamål sen i september. Nu riskerar Adriano att hamna i ännu värre blåsväder.

Bilderna visar brassestjärnan på fest, mitt under säsongen.

- Det här kan innebära problem för honom, säger en italiensk källa.

Zlatan Ibrahimovics klubbkompis Adriano har haft ett riktigt tungt år. Inte ett mål för Inter sedan Champions League-matchen mot Villareal den 29 mars. I ligan har han inte gjort mål sedan den 11 mars.

Nyligen tagna bilder kan ge en förklaring till hans fiasko.

De visar en till synes berusad Adriano, på en fest i norra Como i norra Italien, berömt bland annat för att många fotbollsspelare bor där. Endast iklädd ett par ljusblå shorts, och med en cigarett i handen, står han tätt omgiven av vackra damer.

Ny fru och barn

Inte bra för Adrianos rykte. Dels eftersom bilderna är tagna bara ett par veckor efter att hans nyblivna fru, som inte är med på bilderna, fött parets första barn.

Men framförallt eftersom de är tagna bara dagar före Inters viktiga bortamatch mot Cagliari.

- Det här har inte kommit ut i Italien ännu, men det kan bli jobbigt för Adriano. Typiskt, nu när det äntligen börjat lossna för honom, säger en italiensk källa till Sportbladet.

Med Hernan Crespo skadad lär Adriano spela från start, tillsammans med Zlatan Ibrahimovic, när Inter tar emot Catania i morgon eftermiddag.

Vill göra mål

Roberto Mancini testade en tremannakedja mot Cagliari senast, men det mindre lyckade försöket slutade med att Crespo blev långtidsskadad. Adriano hoppas nu kunna ta över argentinarens målskytte.

- Det har gått bra på träningen på slutet, och jag hoppas att jag kan spela riktigt bra på söndag. Och förhoppningsvis göra mål igen, säger han till Inter Channel.

Henrik Lundgren

ARTIKELN HANDLAR OM

Serie A