Rade Prica

Prica vill lämna Sunderland

Av: 

Daniel Sjöberg

FOTBOLL

FCK sägs ligga bäst till

Flytten till Sunderland blev inte vad Rade Prica hade hoppats på. I vinter lämnar anfallaren av allt att döma den engelska klubben och då blir det troligen Danmark igen.

– Den danska ligan är den bästa i Skandinavien, säger Prica.

Allting började så bra. Ett piggt inhopp där han blev målskytt direkt, men Rade Prica slog sig aldrig in på allvar i Sunderland och har befunnit sig i Roy Keanes frysbox en längre tid. Många trodde att han skulle lämna Premier League-klubben redan i somras.

– Det var massor av spekulationer under sommaren, men jag är inte intresserad av ett låneavtal. Ska jag gå vidare så ska det vara permanent, säger han till Sunday Sun.

Knappast allsvenskan

Nu kan det bli Danmark igen. Han lämnade ju Aalborg för Sunderland och där var han skyttekung. Sverige och allsvenskan tycks i vilket fall som helst inte vara särskilt aktuellt.

– Den danska ligan är den bästa i Skandinavien så det skulle vara bra att spela där, men jag väntar och ser vad som händer i janauri, säger Prica.

FC Köpenhamn sägs ändå ligga längst fram i jakten på den svenske anfallaren, men Prica vill inte kommentera det ryktet. Han är inte heller särskilt orolig för att den begränsade speltiden ska ställa till det för honom i jakten på en ny klubb. Åtminstone inte i Danmark.

– De vet vad jag kan, säger han.

ANNONS

Europeisk toppfotboll när den är som bäst – vilka lag spikar du på Europatipset?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Rade Prica

Sunderland AFC