”Då lämnar Giggs jobbet i United”

avKristopher Karlsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Uppgifter: Legendaren har bestämt sig

1 av 3 | Foto: TT
Ryan Giggs.

José Mourinho som ny manager i Manchester United?

Då säger Ryan Giggs upp sig, uppger Daily Mirror.

Anledningen är att han själv vill ha jobbet.

Ryan Giggs kan vara på väg att lämna klubben där han tillbringat hela sin karriär. Daily Mirror uppger nämligen att Giggs kommer att avgå om José Mourinho utses som ny manager efter säsongen.

Giggs har varit assisterade tränare i United sedan han själv lade skorna på hyllan – och gjorde även en fyra matcher kort sejour som interim-manager efter att David Moyes fått sparken.

Inte överens

Men någon assisterande roll till Mourinho vill Giggs inte ha enligt Daily Mirror.

Tidningen uppger att det är hans gamla lagkamrater från United, de berömda ”Class of 92”, som övertygat walesaren att testa sina vingar på annat håll om det inte är han som får jobbet som Louis van Gaals ersättare.

Enligt Mirror överväger Giggs redan nu att lämna klubben efter att Uniteds vd Ed Woodward är ovillig att garantera honom United-jobbet när Van Gaal väl lämnar.

Dilemma

Två av Giggs vänner, Gary och Phil Neville, har tidigare lämnat United för att skaffa sig tränarerfarenhet på eget håll.

Dilemmat för Giggs är dock att han enligt Mirror är medveten om att han endast kommer att få en chans att träna United som manager och om han lämnar nu kan det förstöra hans chanser att en dag få drömjobbet.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM