Stökigt i Londonderbyt

FOTBOLL

Det var irriterat i Londonderbyt.

Det var tjafs, bråk och stämplingar.

Tottenham-managern Mauricio Pochettino fick rycka in.

– Det är verkligen inte okej att rusa in. Men jag förstår hur han tänker, säger experten Bosse Petersson i Viasats studio.

Det första bråket inträffade i slutskedet av den första halvleken på Stamford Bridge. Danny Rose och Willian hamnade i en duell och sedan rök de ihop. Den incidenten startade ett rejält gruff.

Tottenham-managern Mauricio Pochettino rusade in på planen för att dra isär spelarna. Efter det anslöt en rad spelare och ledare från de bägge lagen.

Handen i ansiktet på Costa

Reprisbilder visade hur Moussa Dembele satte upp handen i ansiktet på Diego Costa.

– Det var under all kritik. Det där gillar vi inte, säger Viasat-experten Bosse Petersson.

Domaren Mark Clattenburg höll sig lugn med korten. Han gav Rose och Willian varsitt gult kort - sedan kunde matchen fortsätta.

– Jag måste försvara Pochettino lite. Han vill bara in för att inte få sin spelare (Rose) utvisad, säger experten Bosse Petersson i Viasats studio.

– Det är verkligen inte okej att rusa in. Men jag förstår hur han tänker.

Stämplade Fabregas

I slutet av matchen var det irriterat igen. Efter en duell mellan Eric Dier och inhopparen Eden Hazard blev det gruff. Sedan visade tv-kamerorna hur Erik Lamela stampade på Cesc Fabregas hand.

Tottenham tappade 0-2 till 2-2 mot Chelsea. Eden Hazard gjorde sitt första mål på hemmaplan på ett år.

Leicester är mästare efter ”Spurs” poängtapp.

Poängtappet ledde, självklart, inte till några glada miner hos Spurs. Efter slutsignal utbröt stort tomult på planen och i spelartunneln.

Men matchen hamnar ändå i historieböckerna för Spurs. Nu är laget det enda i Premier Leagues historia att få nio spelare varnade.

 Se mer klipp och höjdpunkter på Viasatsport.se.

ARTIKELN HANDLAR OM