Blottar sig – i direktsändning

FOTBOLL

”Hans mamma är säkert stolt ikväll”

Här har vi en man som gör allt för att få uppmärksamhet i tv.

Två timmar före matchstart i Rosenborgs Europa League-match mot Bayer Leverkusen intervjuade norska tv-kanalen NRK planskötaren Jon Anders Øien.

Då hoppade en man fram i bild och drog ner byxorna och stod helt naken i 15 minusgrader.

– Det är så kallt här, så det var inte så mycket att visa upp, säger NRK-reportern Anders Werner Øfsti till VG.

Rosenborg mötte ikväll Bayer Leverkusen i Europa League.

Inför matchen höll NRK sändningar från matcharenan Lerkendal Stadion och två timmar före matchstart höll de en intervju med planskötaren Jon Anders Øien.

”Skulle inte skrämma någon”

Då dök en okänd man upp i bild och drog ner byxor och kalsonger. Helt näck stod han i direktsändning i den rikstäckande tv-kanalen.

När kamerorna zoomade in på Øiens ansikte försökte han hoppa in i bild, hela tiden med ett leende på läpparna.

– Det är så kallt här, så han hade inte så mycket att visa upp. Jag studerade inte så noga men det skulle definitivt inte ha skrämt någon, säger reportern Anders Werner Øfsti till VG och fortsätter:

”Löjliga människor”

– Jag blir arg på att det finns så löjliga människor. Samtidigt tänker jag att hans mamma säkert är stolt i kväll. Personligen kan jag tolerera detta, men jag kommer självklart att be om ursäkt till personen som blev intervjuad, som också blev lidande.

Matchen slutade sedan 1–0 till Bayer Leverkusen efter mål av Sidney Sam och Rosenborg åkte därmed ut ur Europa League. Tränare Nils-Arne Eggen gjorde därmed också sin sista match som Rosenborgstränare, då han till årsskiftet ersätts av Jan Jönsson.

ARTIKELN HANDLAR OM