Juventus-mittfältaren varnar för Malmö FF: ”De var väldigt bra”

Malmö FF förlorade hemma med 3–0 mot Juventus.

Ändå varnar Adrien Rabiot, 26, för kvällens Champions League-motståndare.

– De var väldigt bra i första matchen mot oss, säger han till Fotbollskanalen.

Följ ämnen i artikeln

Malmö FF har en knackig resultatrad i Champions Leagues gruppspel. Hittills har de svenska mästarna åkt på fyra förluster fördelat mellan Chelsea, Zenit och Juventus.

I den senaste matchen – hemma mot Zenit – tog MFF en poäng, men drömmen om tredje platsen är dock död.

Trots att Malmö FF ligger sist i sin grupp tror Juventus franske mittfältare Adrien Rabiot, 26, att kvällens match blir tuff.

– De spelade väldigt bra i den första matchen mot oss. Nu vet jag inte hur de kommer ställa upp i den här matchen, men jag vet att de har väldigt bra spelare. Och jag vet att de vann ligan nu, säger han till Fotbollskanalen.

Juventus spelar för gruppsegern

För Juventus del handlar det om att vinna mot Malmö FF för att ha en chans att ta hem gruppsegern – vilket i sin tur gynnar Turin-laget i slutspelslottningen.

Det motiverar laget, menar Rabiot.

– Vi måste vinna och spela bra, så att vi kan vinna gruppen. Det skulle vara väldigt viktigt.

Vidare varnar fransmannen för MFF.

– Jag är ganska säker på att de kommer vara redo att slåss. De har inget att förlora, så de kommer slåss hårt och det är upp till oss att göra vårt jobb. För de har ett väldigt bra lag.

Matchen i Italien börjar klockan 18:45 i kväll och i den andra gruppmatchen – som startar samma tid – gästar Chelsea ryska S:t Petersburg. C More sänder alla Champions League-matcher.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.