Fotboll

”Det är för sent för honom här”

Av: 

Emil Eiman Roslund

FOTBOLL

De försökte i vintras.

Men nu när de flyttas upp till Premier League vill Leeds inte värva Zlatan Ibrahimovic.

– För sent, säger klubbens ägare Andrea Radrizzani.

I återkomsten till Premier League, som Leeds till hösten är tillbaka i efter 16 års väntan, planerar Leeds inte att involvera Zlatan Ibrahimovic. Ägaren Andrea Radrizzani menar att 38-årige svensken inte håller.

– Vi försökte värva honom i januari, men han valde att gå till Milan och affären rann ut i sanden. Nu tror jag att det är för sent, intensiteten i engelsk fotboll är annorlunda, säger Radrizzani till Sky Sports.

Har gjort fem mål

Ibrahimovic har tidigare spelat i Premier League, mellan 2016 och 2018 tillhörde han Manchester United och gjorde 29 mål på 53 matcher.

Kontraktet med sin nuvarande klubb AC Milan går ut efter säsongen, där han på fjorton matcher gjort fem mål och fyra assist i Serie A. Tidningen Corriere dello Sport rapporterade i går att det är tveksamt att Ibrahimovics kontrakt med Milanoklubben förlängs, trots att svensken ska vara beredd att sänka sin lön.

ANNONS EXTERN LÄNK

Missa inte Stryktipset nu på lördag där en Jackpot på ca 20 miljoner står på spel! Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

LÄS VIDARE

Dokument: Leeds fall och uppgång

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Fotboll

Leeds United AFC

Zlatan Ibrahimovic

Premier League

Serie A