Scholes sågning: ”Pogba lever i en fantasivärld”

avOscar Rickstrand

Kritiken haglar över Manchester United – och Paul Pogba.

Paul Scholes är senast i raden att veva mot fransmannen.

– Han lever i sin egna lilla fantasivärld och tror att han är bäst, säger Scholes.

Manchester United befinner sig i en mardrömsliknande formsvacka. Laget har förlorat sju av sina tio senaste matcher - och en del av skulden har lagts på storstjärnan Paul Pogba.

Förra veckan pratade 26-åringen om vikten av att spela med stolthet och göra klubbens historia rättvisa. Ett uttalande som väckte starka reaktioner från legendaren Roy Keane.

Foto: Jon Super / TT

– Jag litar inte på ett ord han säger. Han snackar om att vara en bra lagkamrat, men om du ska vara det kan du börja med att jobba hem när du försvarar, sa Keane.

Scholes sågar: ”Lever i fantasivärld”

Nu riktar nästa United-legendar kritik mot Pogba.

Paul Scholes, 44, tror att fransmannen skulle må bra av en uppläxning.

– Han (Pogba) behöver en spelare som Bryan Robson eller Roy Keane bredvid sig för att få en uppläxning då och då. Annars fortsätter han leva i sin egna lilla fantasivärld och tror att han är bäst, säger Scholes enligt Goal.com.

– Han är en del av ett lag, det handlar inte om honom. Det handlar inte om att göra trick eller vara på Youtube och visa Real Madrid och Barcelona hur bra du är.

Foto: Ian Hodgson / TT

Skulle inte saknas

Pogba har kopplats samman med en sommarflytt till Real Madrid. Scholes tror inte att han skulle saknas.

– Under åren som har gått har United tappat flera toppspelare och det har inte påverkat dem. Du tänker på Roy Keane, David Beckham, Cristiano Ronaldo, Ruud van Nistelrooy. Alla toppspelare som lämnade. Men du har alltid haft en trupp av spelare, så du saknar dem egentligen inte så mycket.

ARTIKELN HANDLAR OM