NFL

Tatuerade namnet efter förlust i beer-pong

Av: 

Emil Eiman Roslund

Patrick Mahomes.
Patrick Mahomes.

FOTBOLL

Han har skrivit på tidernas största idrottskontrakt.

Och hans signatur kommer för evigt vara på rapparen Post Malones kropp.

– Jag sade till honom att han inte behöver göra det, säger Super Bowl-vinnaren Patrick Mahomes.

Efter att Kansas City Chiefs vann Super Bowl i vintras på Hard Rock Stadium i Miami, hade NFL-laget en segerparad i hemstaden där tiotusentals supportrar hyllade sina hjältar. Samma kväll i februari hade rapparen Post Malone en spelning i Sprint Center.

Före giget bjöd Post Malone in Travis Kelce och quarterbacken Patrick Mahomes som nyligen skrev på ett kontrakt, värt fyra miljarder kronor, som gör honom till den bäst betalda idrottaren genom tiderna. Mahomes berättar för GQ att de spelade beerpong backstage, Kelce och Mahomes vann de inledande matcherna – och Post Malone blev irriterad.

Post Malone.

”Höll det han lovat”

Efter tio matcher sade Malones manager att det var dags för honom att gå ut på scenen, men han vägrade och ville vinna minst en match. Några dueller senare bad Post Malone båda två att skriva sina autografer på ett papper och sade att han skulle tatuera in dem om de vann nästa match.

Och det gjorde Chiefs-duon.

– Han hade en tatuerare i rummet. Och jag sade till honom: du behöver inte skaffa en tatuering av våra autografer. Men Malone höll det han hade lovat och tatuerade sig, säger Patrick Mahomes till GQ.

Mellan de två autograferna tatuerade Malone även Kansas City Chiefs logga. Enligt en läckt bild har Post Malone förevigat Kelces och Mahomes namn på sin vänstra underarm.

ANNONS

Hammarby möter Häcken i Allsvenskan på söndag! Missa inte veckans dramatik på Stryktipset.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Publisert:

LÄS VIDARE

Här är årets lag i Premier League 2021/2022

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

NFL

Amerikansk fotboll

Kansas City Chiefs

Super Bowl

Post Malone