Kalmar FF

Ingen KFF-förlängning för El Kabir

Av: 

Makoto Asahara

FOTBOLL

Moestafa El Kabir lämnar Kalmar FF i helgen när hans kontrakt går ut.

Anfallaren och den småländska klubben har kommit överens om att inte förlänga hans kontrakt. Det meddelar KFF på sin hemsida under torsdagen.

Den meriterade anfallaren kom till Kalmar FF inför denna allsvenska säsong på ett korttidskontrakt. Nu har klubben meddelat att det inte blir någon fortsättning i Småland för Moestafa El Kabir efter den 1 juni när avtalet går ut.

”Jag vill tacka alla mina lagkamrater, ledarstaben, styrelse och fansen för den här korta men fina perioden i Kalmar FF. Är tacksam hur jag och min familj blivit omhändertagen sen dagen vi kom till Kalmar. Önskar er all lycka framöver och vem vet så ses vi igen”, säger El Kabir till klubbens hemsida.

Ny klubb på gång

Den 30-årige marockanen har med det spelat sin sista match i klubben – samtidigt som han redan nu ska ha något nytt på gång.

”Gällande matchen mot Falkenberg på lördag så kommer Moestafa inte finnas med i matchtruppen. Det är ett gemensamt beslut då Kalmar FF vill prioritera spelare som är kontrakterade i ett längre perspektiv samt att Moestafa själv är i förhandling med annan klubb och inte vill riskera något inför det”, skriver Kalmar på sin hemsida.

Anfallaren lämnar Kalmar utan att ha gjort några allsvenska mål 2019.

ANNONS

Betalar du för mycket för din el? Hitta ett bra avtal för dig när elpriserna rusar!

Extern länk från Compricer

Jämför här!

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Kalmar FF

Moestafa El Kabir