”Skulle bli förvånade av namnen på dem”

Solskjaer menar att stjärnorna står i kö: Vi förväntas värva 250 spelare

avPatrik Brenning

Manchester United kommer kunna locka stora stjärnor även om de missar Champions League.

Det säger tränaren Ole Gunnar Solskjaer som påstår att stjärnorna står i kö för att komma till klubben.

– Du skulle bli förvånad av namnen på spelarna som vi blir tillfrågade om, säger Solskjaer enligt Sky Sport.

Det talas om ett starkt intresse från Manchester United för Jadon Sancho från Borussia Dortmund, Harry Maguire från Leicester och Crystal Palace försvarsspelare Aaron Wan-Bissaka. Dessutom vägrar ryktena om Real Madrids Gareth Bale att dö.

”Har den dragningskraften”

Men kan Manchester United locka de riktigt stora stjärnorna om klubben missar Champions League nästa säsong?

– Du skulle bli förvånad om jag berättade hur många agenter som meddelat att deras klienter skulle älska att vara en del av Manchester Uniteds framtid. Manchester United har den dragningskraften eftersom alla känner till potentialen här och vet att en klubb av den här storleken förr eller senare kommer återvända till forna storhetsdagar, säger tränaren Ole Gunnar Solskjaer enligt Sky Sports och fortsätter:

”Spelarna vill fortfarande komma”

– Ingen vet om vi kommer spela i Champions League nästa år men spelarna kommer fortfarande vilja komma till Manchester United och du skulle bli förvånad av namnen på spelarna som vi blir tillfrågade om.

Solskjaer säger också att han är nöjd med klubbens förberedelser inför sommarens transferfönster – men kanske inte lika glad över tidningarnas skriverier.

– Vi förväntas värva 250 spelare! Ni skriver om alla de här namnen vi borde värva men förhoppningsvis kan vi få in spelare ni inte skrivit om också.


Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se

ARTIKELN HANDLAR OM