José Mourinho

Sexåring bad Mourinho komma till Aston Villa

Av: 

Robert Rosén

FOTBOLL

Fick ett signerat fotografi till svar

I förra veckan försökte en supporter att locka över José Mourinho till Aston Villa. Nu har sexårige Jude Branson fått svar från portugisen - genom ett signerat fotografi.

Aston Villa ligger på nedflyttningsplats i Premier League och i onsdags kom beskedet att klubben sparkat tränaren - Paul Lambert. Redan i förra veckan var det dock en supporter till klubben som försökte få till en förändring på managerposten. Sexårige Jude Branson skickade då ett brev till José Mourinho, där han bad portugisen att bli ny manager i klubben.

”Och ta Costa med dig”

”Käre Mr Mourinho, mitt namn är Jude Branson. Jag är sex år gammal och är supporter till Aston Villa. Du är min favorittränare. Snälla kan du träna Villa och ta Costa med dig? Vi behöver hjälp. Tack så mycket Jude Branson.”

Nu uppger Birmingham Mail att Branson fått svar från Chelseamanagern. Mourinho ska ha skickat ett signerat fotografi till den unge Aston Villa-supportern.

– Det kommer att ramas in och sättas upp på hans sovrumsvägg. Det är bra att veta att hans brev lästes och kanske till och med planterade ett frö i hans huvud, vilket kommer att leda honom till jobbet i Villa en dag. Det här är ett utmärkt sätt att avsluta ett par briljanta dagar för Jude, säger supporterns pappa Phil till Birmingham Mail.

ANNONS EXTERN LÄNK

Munskydd, solskydd och antikroppstest - klicka hem allt inför sommaren här.

MEDS

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

José Mourinho

Premier League

Aston Villa FC

Fotboll