Familjen Lustig bestulen i natt

Foto: BILDBYRÅN
FOTBOLL

Natten till i dag blev Mikael Lustig och familjen bestulen.

Gärningsmännen körde iväg med deras lyxbil och stal barnens julklappar.

”Så otroligt tråkigt att folk inte kan hålla sig borta från andras saker”, skriver frun Josefin på sin blogg.

Landslagsspelaren Mikael Lustig spelar till vardags i Celtic i Glasgow. Natten till i dag blev högerbacken bestulen. Hans fru Josefin Lustig har bloggat om händelsen.

”Dagen började inte riktigt som vanligt idag. Micke skulle gå ut med Geisha då han upptäcker att vår bil är borta. Panik! Någon har alltså snott vår bil. Vi har inte övervakning på det nya huset vi flyttat in i. Jag har alltid känt mig så trygg här. På alla ställen vi bott på i Glasgow så är det här det ställe då jag känt mig som tryggast. Jag är ju ensam väldigt mycket och det har inte vart några problem alls i det här huset. Men nu känns det inte lika tryggt längre. Nu har vi fixat kameror och larm. Vilket vi egentligen borde gjort för länge sen. Men jag är så tacksam för alla våra fina grannar här! De har verkligen hjälpt till så mycket”, skriver Josefin på bloggen.

”De är såklart borta”

Polisen har hittat bilen. Men julklapparna som hade inhandlats till döttrarna hade blivit stulna.

”Polisen har vart här och de har hittat bilen! Vi hade handlat julklappar för några dagar sedan till barnen som låg i bilen, de är såklart borta. Jag som var så nöjd med att vi fått det klart i god tid. Nu får vi börja om! Jag hoppas att de leksakerna i alla fall gör något annat barn glad i jul”, skriver Josefin.

VM-lottningen – här är fyra olika scenarion för Sverige 00:30