”Ronaldinho på väg till Chelsea”

Av: Emil K Lagnelius, Jörgen Källström

Publicerad:
Uppdaterad:

Abramovitj är beredd att betala 600 milj kr för stjärnbrassen

Krislaget Chelsea kan vara på väg att värva sig ur krisen.

Enligt den engelska tidningen The Sun är Ronaldinho på väg till klubben.

Brassen har varit ifrågasatt i Barcelona och Chelsea är berett att erbjuda 600 miljoner kronor.

Ronaldinho kan vara på väg från Barcelona.
Foto: AP
Ronaldinho kan vara på väg från Barcelona.

Barcelona köpte Thierry Henry från Arsenal inför säsongen. Och har nu fyra superstjärnor – Messi, Henry, Eto'o och Ronaldinho – som slåss om tre platser.

Nu uppges Ronaldinho ha bett sin bror och agent Roberto de Assis att börja förhandla med Chelsea. Premier League-klubbens ägare Roman Abramovitj är enligt The Sun berett att köpa brassestjärnan för 600 miljoner kronor.

Den senaste tiden har Ronaldinho fått kritik i spansk media och rykten har gjort gällande att han varit ute på krogen och festat mindre än 48 timmar innan en match.

Utbuad av publiken

– Vi är alla vuxna och var och en har sina skyldigheter. Han kan gå ut om han vill, men det beror på vilket sätt han gör det. Om han går ut och blir full är det inte okej, men att bara ta en liten drink är inga problem, säger lagkamraten Gianluca Zambrotta, enligt AP.

Publiken på Camp Nou har hur som helst buat ut Ronaldinho som börjat tre matcher på bänken. Just nu är brassen vadskadad och missade ligamatchen mot Sevilla i lördags. Han sägs inte vara tillbaka på fotbollsplanen förrän lagom till Barcelonas nästa Champions league-match mot Stuttgart nästa tisdag.

– Vi är bara människor, även han, och när han är fullt återställd kommer vi att få se den Ronaldinho vi känner, säger tränaren Frank Rijkaard, uppger AP.

Frågan är bara vilket lag han spelar i när den dagen kommer.

Publicerad:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

ÄMNEN I ARTIKELN