Pogba-kritiken: ”Han är en idiot”

avPer Bohman

Paul Pogba fortsätter få skit.

Senast ut att kritisera fransmannen är Paul Ince.

– Han måste vara en idiot, säger den förre storspelaren.

Paul Pogba har haft sin monstruösa prislapp som en black om foten i dubbel bemärkelse sedan han skrev på för Manchester United sommaren 2016. Stundtals har fransmannen visat att han är en av världens bästa spelare, men emellanåt kan mittfältaren inte leva upp till de högt ställda förväntningarna.

Foto: DARREN STAPLES / TT

Giftig relation

Sedan en tid tillbaka ligger spelaren dessutom i konflikt med tränaren José Mourinho. Portugisen ska ha kallat Pogba för ”ett virus” efter 2–2-matchen mot Southampton och relation mellan de båda är erkänt giftig. Fransmannen petades också mot Arsenal i onsdags.

”Måste vara en idiot”

Samtidigt fortsätter gamla United-spelare att ösa kritik över spelaren. Senast ut är Paul Ince som verkligen tar fram motorsågen.

– Pogba ska tydligen vara världsklass, men han ser ju medioker ut. Om han tror att hans roll på planen är att göra små chippar och finter som för att United tappar bollen – då måste han vara en idiot.

Rätt att peta honom

Ince ger tummen upp till bänkningen.

– Du kan kritisera Mourinho för mycket, men inte för allt. Pogba gör det inte enkelt för sig själv heller, och det är rätt att peta honom. Det spelar ingen roll hur stort namn du har. Ingen är för stor för att petas i United.

ARTIKELN HANDLAR OM