Nicklas Bendtner

Här blir Bendtner bäst i Real Madrid

Av: 

Patrik Brenning

FOTBOLL

Förre lagkompisens gliring inför karriäravgörande sommaren

Foto: Bilden Emmanuel Frimpong la ut på sitt Instagram-konto.

Victor Valdés ska byta toppklubb, John Terry avgöra om karriären ska fortsätta och Sebastian Larsson se om han blir kvar i Premier League.

För fotbollsstjärnorna utan kontrakt är det bråda tider inför sommarens transferfönster.

För Arsenal-profilen Nicklas Bendtner är det kanske karriärens viktigaste beslut som väntar.

Emmanuel Frimpong, Nicklas Bendtner och Bacary Sagna hade alla utgående avtal med Arsenal. Frimpong valde redan i vintras att fortsätta karriären i Barnsley och skickar nu en liten gliring till Bendtner inför kompisens klubbval.

”Klar för Monaco”

På Instagram har Frimpong publicerat en bild där Bendtner klippts in i Real Madrids lag, med trofén som världens bäste fotbollsspelare. Något Real lär det knappast bli för Bendtner men det finns andra superstjärnor som också blir gratis i sommar.

Barcelonas Victor Valdérs påstods innan sin skada vara mer eller mindre klar för franska Monaco, Bacary Sagna jagas av Manchester City, Jérémy Ménez överväger en återkomst i Serie A och Robert Lewandowski har som bekant redan skrivit på för Bayern München.

Veteraner kan sluta

För några veteraner är valet annorlunda. Om de inte får fortsatt förtroende i respektive klubb är det upp till spelare som Frank Lampard, John Terry, Samuel Eto'o, Rio Ferdinand, Dimitar Berbatov, Javier Zanetti, Miroslav Klose, Massimo Ambrosini, Ivica Olic och Didier Drogba att avgöra om de ska fortsätta den aktiva karriären.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Nicklas Bendtner