La Liga

Touré vill ha både Eto’o och Zlatan

Av: 

Anders Cedhamre

FOTBOLL

LUTON. Världens bästa klubblag landade i England på tisdagskvällen för ett träningsläger utanför London. Sportbladet var som enda svenska media på plats när stjärnorna antastades av 50-talet fans.

– Kommer Zlatan och Eto’o stannar är det okej. De båda är bäst i världen, säger Yaya Touré exklusivt till Sportbladet.

Yaya Touré.
Yaya Touré.

FC Barcelona skapar hysteri var de än reser. På lilla Luton Airport norr om London samlades i går kväll ett femtiotal fans, varav merparten spanjorer, för att hylla sina katalanska hjältar.

– Det är ett hemvävt lag, med många pojkar från bygden. Jag älskar Barça, de spelar bra fotboll och inte så trist som Real Madrid gör, säger Naroa Kalinka, 22 år och autografjägare.

”Zlatan är fantastisk”

– Zlatan är bättre än Eto’o, det tror jag hela Spanien tycker. Båda är otroligt bra, men Ibra är bäst, säger David, journalist på Antena 3 i Spanien.

Sportbladet fick, mitt i tumultet, ett exklusivt snack med mittfältsdynamon Yaya Touré om Zlatan Ibrahimovics övergång.

– Jag vet inte, är det klart? Jag har inte läst om det än. Men Zlatan är en fantastisk spelare och kommer han till oss är det bara bra.

”Båda ska stanna”

Vad kan Zlatan tillföra till detta magnifika lag?

– Skulle Eto’o stanna är det också fint – för mig är de två bäst i världen. Fick jag bestämma tycker jag båda ska stanna.

Under veckan ligger laget på träningsläger i Bisham Abbey och avrundar sin vistelse med två träningsmatcher i Wembley Cup – mot Tottenham och Al-Ahly på fredag respektive söndag.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion. Till Oddset. Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

La Liga