Zlatan om ryktena: ’Känner mig levande’

avMartin Tolén

Manchester United ryktas vilja låna tillbaka Zlatan Ibrahimovic i vinter.

Nu svarar svensken själv på ryktena.

– Vi får se. Jag känner mig levande igen. Ni får passa på att njuta medan jag är här, säger Ibrahimovic.

I mars lämnade Zlatan Ibrahimovic, 36, Manchester United för spel i MLS och LA Galaxy.

Och där har det blivit succé.

På 19 matcher har den svenske anfallsstjärnan gjort 15 mål och fem assist.

Samtidigt har det gått tyngre för Manchester United.

Efter ett misslyckat övergångsfönster kom uppgifter om att Ibrahimovic kunde göra som Thierry Henry och David Beckham och spendera våren på lån i en europeisk storklubb. Därför skulle Ibrahimovic vara aktuell för en återkomst i Manchester United.

”Mourinho ville tidigare under sommaren ha in en reserv bakom Romelu Lukaku. Och Ibrahimovic, som imponerat i MLS, vore den ideala lösningen på kort sikt”, skrev Daily Express för två veckor sedan.

Foto: TT

”Får se – känner mig levande”

Och nu bemöter Zlatan Ibrahimovic själv ryktena om en återkomst i Manchester United.

Svensken mötte media inför derbymötet med Los Angeles FC och fick frågor om en eventuell flytt då hans kontrakt löper ut efter säsongen.

– Vi får se. Jag känner mig levande igen. Jag hade en skada som folk glömt nu eftersom jag visade alla att jag fortfarande är vid liv redan efter två minuter. Jag känner mig bra och fräsch. Jag är glad här, gillar mina lagkamrater, gillar klubben, människorna omkring den och staden. Jag är här för tillfället och ni får passa på att njuta medan jag är här, säger Ibrahimovic enligt Arcy Sport.

Däremot är Europa-tankarna inget som stör 36-årigen.

– Nej, inte för tillfället. Jag är lycklig här och vill hjälpa klubben. Jag vill bara spela fotboll så länge jag bara kan eftersom att jag efter min skada fick höra att jag aldrig skulle kunna spela igen.