Ramos om Salah: ”Mitt samvete är rent”

Nations League-premiär mot England i London.

Då fick Sergio Ramos återigen svara på frågor – om Mohamed Salah.

– Jag ville aldrig skada honom, säger den spanska mittbacken enligt The Telegraph.

Klockan 20.45 i kväll gästar Spanien England i den första omgången av Nations League.

Matchen på Wembley blir den första för båda lagen sedan sommarens VM-turnering – och den första mot engelskt motstånd sedan Champions League-finalen i Kiev mot Liverpool för Sergio Ramos.

Således var det kanske inte helt oväntat att spanjoren inför kvällens drabbning återigen fick frågor om incidenten där han krokade ihop med Mohamed Salah.

Den egyptiske världsstjärnan tvingades bryta matchen i tårar med axeln ur led och fick en skadepräglad uppladdning inför VM i Ryssland.

”Inte det minst orolig över det”

Liverpools tränare Jürgen Klopp anklagade sedan spanjoren för att vara en ”brutal brottare” och Ramos epitet som en ”bad boy” i fotbollsvärlden har fått allt starkare fäste.

Men den 32-årige mittbacken känner ingen skuld och påstår sig inte ha funderat över hur han kommer bli emottagen på Wembley.

– Jag bryr mig inte om det. Jag ville aldrig skada en motståndare på planen, så klart, så mitt samvete är rent över vad jag gjorde den kvällen (i Kiev), säger han på en presskonferens enligt The Telegraph.

Ramos fortsätter:

– Jag kommer inte låta det påverka mig alls. Jag vet att engelska fans kommer att behandla fansen så som de förtjänar och jag är inte det minsta orolig.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.