Efter övergången - flest följare i landslaget

avFredrik Jönsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Det har varit mycket uppmärksamhet runt övergången till Manchester United.

Det märks också rejält på mittbackens Instagram.

Han har gått om kompisen John Guidetti och har i nuläget flest följare av alla svenska landslagsspelare.

I lördags bekräftade Manchester United att de var överens med Benfica. I går presenterades han av klubben.

Affären kan bli värd 450 miljoner kronor. 350 miljoner kronor betalar Manchester United direkt, sedan kan Benfica få ytterligare 100 miljoner kronor i prestationsbaserade bonusar.

Ökat med över 100 procent

Intresset har varit enormt kring Victor Nilsson Lindelöfs övergång till Premier League-klubben. Det har även märkts på mittbackens Instagram.

Under tiden i Benfica nådde 22-åringen mellan 120 000-140 000 följare. Sedan flytten till Manchester United har det ökat med över 100 procent. Nu har Victor Nilsson Lindelöf över 290 000 följare - fler än kompisen John Guidetti som tidigare har spelat för grannklubben Manchester City.

1 av 6 | Foto: Anna Tärnhuvud

Sportbladet frågade honom om kändisskapet på The Lowry Hotel igår.

– Inget som jag tänker på. Sedan får vi se hur det blir. Oavsett var jag än kommer så kommer jag alltid vara samma person. Jag kommer hålla de som är viktig för mig i min närhet, sa mittbacken.

Har du reflekterat över din egen resa?

– Jag har inte haft tid att sätta mig ner och tänka på den resan jag gjort. Det har mest flytet på. Jag har mått bra på och utanför planen, jag har inte hunnit sätta mig ner och tänkt på vad som har hänt eller vad jag har gjort. Jag är en människa som ”go with the flow” och njuta av livet. Det är det jag gjort.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM