Ibrahimovic hälsade på Hammarby

Paulinho: ”Dröm”

Publicerad:

FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovic har varit på besök hos Hammarby.

Den nya delägaren besökte spelarna, ledare och kansliet på Årsta IP.

– Han har inte varit på träningsanläggningen innan och tittade in och sa hej, säger Hammarbys pressansvarige Love Gustafsson.

Zlatan Ibrahimovic blev ny delägare i Hammarby i november, och vid lunchtid under måndagen besökte han klubbens träningsanläggning i Stockholm för första gången.

– Han var på ett kort besök och hälsade på. Han hade samtal med vår ordförande Richard von Yxkull och även Henrik Kindlund (klubbdirektör). Jag utgår ifrån att det var ett trevligt samtal och att han uppskattade att besöka vårt nya klubbhus, säger pressansvarige Love Gustafsson.

”Kung av Sverige”

Ibrahimovic träffade även delar av spelartruppen på gymmet.

Efter Milananfallarens besök lade Bajens nyförvärv Paulinho och försvararen Jean Carlos De Brito upp samma bild – där de står tillsammans med Ibrahimovic – på Instagram.

– Jag hoppas vi får träffa honom igen, han är kungen av Sverige. Inte bara den bästa spelaren, han är kungen. Det var en speciell dag för mig, för jag fick träffa Zlatan. Det har alltid varit en dröm. Jag kommer minnas den här dagen för evigt, säger Paulinho till SVT.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.