Träder fram efter våldtäktsanklagelserna mot Neymar

Kvinnan som polisanmält fotbollsstjärnan Neymar för våldtäkt har för första gången uttalat sig offentligt.

I en intervju med brasilianska TV SBT berättar hon om händelserna som föranlett anmälan.

– Jag blev väldigt traumatiserad, säger hon.

Det var i helgen som uppgifterna dök upp om att den brasilianske fotbollsstjärnan Neymar hade anmälts för våldtäkt.

Nu har kvinnan som påstår sig ha våldtagits av fotbollsspelaren den 15 maj på ett hotell i centrala Paris trätt fram offentligt för första gången.

Najila Trindade Mendes de Souza berättar för brasilianska TV SBT, enligt ESPN, att hon till en början ska ha gått med på att ha sex med fotbollsspelaren, men att hon ska ha ändrat sig när han inte hade något skydd.

– När jag frågade honom om han hade en kondom sa han nej. Så då sa jag att det inte skulle bli något. Men han lyssnade inte, och han fortsatte. Jag sa: ”Stopp, stopp, nej! Stopp!”. Men han sa inte så mycket. Han fortsatte bara, säger Mendes de Souza.

”Våldsamt och våldtäkt”

– Jag vill bara ha rättvisa. Jag blev väldigt traumatiserad. Jag vill att han ska få betala för vad han gjort.

Mendes de Souza berättar att hon ska ha fått kontakt med Neymar via Instagram, och att hon därefter fått flyg och hotell betalt av honom för att åka och hälsa på i Frankrike.

När hon får frågan huruvida det som ska ha inträffat den 15 maj var en våldtäkt eller misshandel så varar hon att det var ”både våldsamt och våldtäkt”.

Neymar, som medger till att ha träffat kvinnan i Frankrike vid två tillfällen, har sedan tidigare nekat till anklagelserna.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

ÄMNEN I ARTIKELN