Stal lyxklockor – för 6 000 000 kr

Premier League-stjärnan utsatt för inbrott

Av: Andreas Käck

Publicerad:
Uppdaterad:

Ännu en fotbollsstjärna har utsatts för inbrott.

Den här gången slog tjuvar till mot Manchester Citys Riyad Mahrez.

Lyxklockor till ett värde av 6 miljoner kronor ska ha stulits.

Richard Mille, Rolex Day Date och Rolex Daytona.
Richard Mille, Rolex Day Date och Rolex Daytona.

Manchester-polisen bekräftar i ett uttalande att en stor stöt ägde rum förra helgen då inbrottstjuvar slog till mot fyra lägenheter i de centrala delarna av staden.

En av dem tillhörde Riyad Mahrez.

Polisen arbetar nu efter teorin att tjuvarna förföljt den 29-årige mittfältaren under en längre tid för att kartlägga hans mönster i vardagen.

Flera lyxklockor

Engelska medier uppger att Mahrez blev besluten på pengar, smycken och exklusiva klockor till ett värde av totalt 500 000 pund, vilket motsvarar nästan 6 miljoner kronor med dagens växelkurs.

Utöver två olika Rolex-klockor ska Mahrez även ha blivit besluten på en ultraexlusiv Richard Mille-klocka som bara den kostar över 2 miljoner kronor. En klocka som beskrivs som den ultimata statussymbolen bland fotbollsspelare och som Mahrez vid flertalet tillfällen skyltat med på bilden i sociala medier.

En av många

Mahrez är en i raden av fotbollsstjärnor i England som utsatts för inbrott på senare tid. Häromveckan blev Tottenhams Dele Alli utsatt då brottslingar tog sig in i hans hus och hotade honom med kniv.

Även Jan Vertonghen och Mamadou Sakho har drabbats.

Publicerad:

LÄS VIDARE