Huddinge IF

Delad pott när Huddinge tog emot Trosa Vagnhärad

Av: 

Sportbladets textrobot

FOTBOLL

Hemmalaget Huddinge och Trosa Vagnhärad tog en poäng var i mötet i division 2 södra Svealand i fotboll. Matchen slutade 2–2 (0–0).

– En match där vi inte är tillräckligt aggressiva i motståndarnas straffområde. Vi gör en bättre andra halvlek men lyckas inte sätta dit de klara lägena som vi skapar. En vinst för oss hade varit ett rättvist resultat idag, kommenterade Huddinges tränare Kia Livani efter matchen.

Trosa Vagnhärads tränare Jonatan Hansson om matchen:

– En tuff match där de är bättre än oss i första halvlek. I andra halvlek gör de mål direkt och vi får kämpa oss tillbaka. Sedan har vi ett litet övertag innan de gör 2-1. Vi kvitterar på straff och i slutet är det chanser åt båda håll där inget av lagen lyckas göra mål.

Ousmane Diawara och Shaun Lomas gjorde Huddinges mål, medan Marcus Björklund och Oscar Karlsson stod för gästernas målgörande.

För hemmalaget betyder resultatet sjunde plats i tabellen. Trosa Vagnhärad är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Huddinge är Rynninge. Lagen möts söndag 30 augusti 14.00 på Grenadjärvallen. Trosa Vagnhärad tar sig an Arameisk-Syrianska IF hemma lördag 29 augusti 16.00.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion. Till Oddset. Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Huddinge IF

Fotboll