”Tror att affären manipulerades”

Wenger anklagar storklubben

Han gör stor succé i Bayern München.

Nu menar Arsène Wenger att Serge Gnabrys flytt till den tyska storklubben föregicks av fiffel.

– Jag tror att det pågick manipulation bakom kulisserna, säger han.

Serge Gnabry gjorde fyra (!) mål när Bayern München förnedrade Tottenham med 7-2 i Champions League förra veckan.

– Ingen av oss hade kunnat föreställa sig det här. Att ha gjort fyra mål är också en makalös känsla. Jag kan tänka mig att alla Arsenalfans njöt av det, sa Gnabry till Sky Sports.

Kopplingen till Arsenal är – förutom att Tottenham är ”Gunners” största rival – att Gnabry tillhörde norra London-klubben från 2011 till 2016.

Men den tyske mittfältaren fick det aldrig att flyga i Arsenal och sommaren 2016 återvände han till sitt hemland för spel i Werder Bremen.

Men gick allting rätt till?

Den frågan ställs nu – av Arséne Wenger.

Misstänker mygel

I en intervju med beIN Sports berättar tränarlegendaren att han misstänker mygel från Bayern Münchens sida i samband med Gnabrys övergång till Werner Bremen.

– Vi försökte förlänga hans kontrakt med Arsenal och jag tror att Bayern sysslade med manipulation bakom kulisserna, att om han gick till Bremen skulle han få komma till Bayern senare, säger Wenger.

”Saknade självförtroende”

Wenger handplockade Gnabry till Arsenal när mittfältaren var 16 år gammal.

– Han var alltid väldigt talangfull, men saknade självförtroende i det stora stunderna. Samtidigt trodde vi att han kunde bli en stor spelare, fortsätter Wenger.

Werder Bremen köpte Serge Gnabry för 5 miljoner pund.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.