Mourinho: ”Lindelöf behöver tid...”

Av: Johanna Frändén

Publicerad:
Uppdaterad:

MANCHESTER. Victor Nilsson Lindelöf var petad från Manchester Uniteds trupp i Premier League-premiären.

På presskonferensen efter match säger José Mourinho till Sportbladet:

– Jag har sett spelare komma hit från flera ligor och det är inte lätt för någon av dem. Låt oss ta det steg för steg, för Victor är en bra spelare.

Mourinho.
Foto: TT
Mourinho.

Det var en nöjd José Mourinho som dök upp på presskonferensen efter Manchester Uniteds 4-0-kross mot West Ham i dag. Efter två mål av nyförvärvet Romelu Lukaku och ett var av Paul Pogba och Athony Martial toppar United tabellen efter första omgången.

– Jag är mest nöjd med segern i sig, med vår kvalité och vårt självförtroende. Det var inte en perfekt match, vi gjorde några misstag och kan förbättra oss, men det var en solid insats, jag gillade attityden i andra halvlek; vi gick ut och försökte göra fler mål. Vi visade vilja att spela och vinna, säger Mourinho efteråt.

Inte ens med på bänken

Men för Victor Nilsson Lindelöf uteblev debuten helt. Han fanns inte ens med på bänken i den trupp Mourinho tog ut inför matchen.

– Jag har sett spelare komma hit från flera ligor och det är inte lätt för någon av dem. Skillnaden på till exempel Lukaku och Matic är att de kan ligan. För Ricardo Carvalho var det samma sak, han hade svårt när han kom till Premier League. Victor behöver lite tid, han kommer att få den tiden, Mchitarjans behövde också sin tid. Låt oss ta det steg för steg, för Victor är en bra spelare, säger Mourinho till Sportbladet.

Foto: EDDIE KEOGH (TT)
Publicerad:

LÄS VIDARE