Beslutet kan avslöja Zlatans framtid

Av: Filip Durefelt

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: TT & Bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic kan bli kvar i Manchester United trots allt.

Den svenske anfallaren har förlängt sina söners kontrakt med klubbens ungdomsakademi.

– Det här är det tydligaste tecknet på att han ska stanna, säger en källa till The Sun.

Det är snart tre månader sedan Zlatan Ibrahimovic skadade sitt knä i Europa League-matchen mot Anderlecht. Sedan dess har ryktena om hans vara eller icke vara i Manchester United duggat tätt.

Den sista juni gick hans kontrakt ut och United valde då att inte förlänga. Men det har förekommit uppgifter om att den engelska klubben är villiga att erbjuda Zlatan ett halvårskontrakt om hans rehabilitering går enligt plan.

Ämnar att stanna

Svensken har valt att sköta sin rehab på Manchester Uniteds träningsanläggning Carrington, och verkar se sin framtid i klubben om man ska tolka de senaste uppgifterna.

Zlatan har nämligen valt att förnya sina söner Maximillian och Vincents avtal med Uniteds ungdomsakademi, där de skrevs in i oktober förra året, något som The Sun hävdar är ett bevis på att han hoppas bli kvar.

Spelar med legendarernas barn

– Det här är det tydligaste tecknet på att han ska stanna, men saker och ting kan förändras. De två killarna spelar i ett ungdomslag med Ryan Giggs och Nicky Butts barn, och de kommer väldigt bra överens, säger en källa med insyn som The Sun säger sig ha pratat med.

Så sent som för några dagar sa Zlatan att ”ett enormt avslöjande” snart kommer, efter ett fyra timmar långt möte med agenten Mino Raiola i centrala Manchester.

Snabbaste vägen till största och bästa nyheterna – ladda hem Sportbladet app (iPhone)
Snabbaste vägen till största och bästa nyheterna – ladda hem Sportbladet app (Android)

Publicerad:

LÄS VIDARE