”Skulle offrat pungkulorna för att vinna mot Juventus”

avFredrik Jönsson

Publicerad:
Foto: FILIPPO MONTEFORTE / AFP

Romas Radja Nainggolan, 28, har hamnat i blåsväder.

Mittfältaren har smygfilmats av en supporter och i videon säger belgaren att han ”hatar Juventus”.

– Jag hade offrat mina pungkulor för att vinna mot Juventus, säger mittfältaren i videon hos Corriere dello Sport.

Radja Nainggolan är född i Belgien, men flyttade till Italien och klubben Piacenza redan som tonåring. Sedan blev det Cagliari, innan han skrev på för Roma 2014.

Han har gjort det bra i serie A och jagats av bland andra Juventus och Chelsea. Men mittfältaren har valt att stanna i Rom.

Skämtade efter Pjanics flytt

I somras försvann dåvarande lagkamraten Miralem Pjanic till Juventus. Efter det har Nainggolan skojat om att han inte pratar med Pjanic sedan flytten till Roma.

Det må ha varit ett skämt. Men Nainggolan verkar inte tycka om Juventus.

Corriere dello Sport har publicerat en video där man ser en supporter prata med Nainggolan. Då säger Roma-mittfältaren att han alltid har avskytt Juventus.

”Alltid hatat Juventus”

– Jag har varit emot Juventus sedan jag föddes. Jag har alltid hatat Juventus. När jag spelade för Cagliari hade jag offrat mina pungkulor för att vinna mot Juventus. När jag spelade i Turin med Cagliari spelade vi alltid oavgjort, säger Nainggolan enligt Football Italia.

– Jag hatar dom eftersom de alltid vinner genom att skjuta in en straff eller en frispark. Jag kom till Roma för att vinna mot Juventus. Om vi inte vinner Scudetton så ska vi vinna Coppa Italia, jag lovar det.

Den här videon har spridit sig i italiensk media. Ingen av klubbarna har kommenterat videon.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Cagliari

Rom