Schuster: "Jag vill ha Ibra"

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-04-24

Chelsea jagar också svensken

Zlatan Ibrahimovic öppnade för spel i Spanien och England i en intervju med Lilla Sportspegeln. Det tycks som om det utspelet har fått såväl Real Madrid som Chelsea att intressera sig för den store svensken.

– Jag skulle gärna se honom här, säger Real Madrids tränare Bernd Schuster.

Real Madrid och Chelsea uppges vara redo att lägga bud på Zlatan.

Zlatan Ibrahimovic har en på många sätt strålande säsong bakom sig i Inter. Såväl i ligan som i Champions League har han bjudit på spektakulära mål. För tillfället håller en skada honom borta från spel, men det är uppenbart att han har gjort avtryck den gångna fotbollssäsongen. Avtryck som kan föra honom vidare till nya ligor och äventyr.

I en intervju med SVT:s Lilla Sportspegeln fick Ibrahimovic nyligen frågan om varför han inte spelar i England.

– Tekniken och finessen finns i Spanien och England och man vet aldrig vad som händer i framtiden, svarade Interstjärnan.

Uttalandet fick stor uppmärksamhet i såväl engelsk som spansk press. Nu säger Real Madrids manager Bernd Schuster att han gärna vill se Zlatan i den vita tröjan.

– Ibra? Han är en fantastisk spelare och jag skulle gärna ha honom här, säger tysken till spanska tidningar.

Schuster fortsätter:

– Alla stora spelare är välkomna och möjliga mål för Real Madrid. Ibrahimovi är en som jag gärna skulle vilja ha.

Men enligt The Independent kan Real Madrid få konkurrens av Chelsea. Den engelska klubben har inte bekräftat sitt intresse för svensken. Det är dock helt klart att de är ute på jakt efter en stor anfallare. Kanske kan det bli en bytesaffär där Didier Drogba går åt motsatt håll. Inter sägs vara intresserade av ivorianen.

Följ ämnen i artikeln