Hoppsan – ett mål för mycket, Ronaldo

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-07-14

Bilden från Ibiza visar att skyttekungen är långt från storformen

Långt från formen Bilden från Ibiza visar att Ronaldo inte har legat i hårdträning.

Hungrig på mål?

Eller hungrig på ett mål mat?

Hur som helst bör nog Ronaldo snabba sig att skriva på för Flamengo innan klubbledningen får se den här bilden.

2002 lekte livet för Ronaldo. Med två mål avgjorde han VM-finalen för sitt Brasilien och senare samma år utsågs han för tredje gången till världens bästa fotbollsspelare.

Nu, sex år senare, är fotbollslivet inte lika muntert.

Sedan den 13 februari, då hans knäsena slets av i Milans möte med Livorno, har Ronaldo varit skadad. Kontraktet med Milan löpte ut och förlängdes inte.

Flickvännen gravid

Hur skaderehabiliteringen går vet vi inte. Men av bilden här ovanför att döma ligger inte Ronaldo i hårdträning.

På nästan exakt fem månader har den forne målspottaren dragit på sig en rejäl putmage. Bilden är tagen från Ronaldos semesterresa på Ibiza med gravida flickvännen Maria Beatriz Antony.

”Högsta prioritet”

För bara någon dag sedan kom uppgifter att brasilianska klubben Flamengo är muntligt överens med Ronaldo om ett kontrakt.

– Vi har en överenskommelse med hans agent. Så fort han är tillbaka från skadan så ska vi sätta oss runt bordet och göra klart pappersarbetet. Flamengos läkare följer hans fysiska utveckling och Ronaldo kommer att vara klubbens högsta prioritet, sa Flamengos president Marcio Braga.

Ronaldo gör nog bäst att skriva under kontraktet så fort som möjligt – innan Flamengos klubbledning får se den här bilden.