Walid Atta nära TFF

AIK:s 23-åring har träffat Tom Prahls Trelleborg

AIK:s försvarare Walid Atta håller undan för Djurgårdens Johan Oremo. Nu rapporteras Atta vara nära en flytt till Trelleborg.
AIK:s försvarare Walid Atta håller undan för Djurgårdens Johan Oremo. Nu rapporteras Atta vara nära en flytt till Trelleborg.

Han har inte lyckats slå sig in i svenska mästarnas startelva.

Och nu är AIK:s försvarare Walid Atta, 23, nära en flytt till Tom Prahls Trelleborg.

– Om jag går från AIK så är det för att få mer speltid för annars trivs jag fantastiskt bra i klubben, säger Atta till Trelleborgs Allehanda.

Walid Atta startade bara ett fåtal matcher för AIK den gångna säsongen. Och för att få välbehövlig speltid kan nu försvararen vara på väg att flytta söderut.

Prahl: ”Då blir vi nöjda...”

I går träffade Atta Trelleborg.

– Kan vi knyta ihop det vi håller på med nu så blir vi nöjda och belåtna, säger TFF-tränaren Tom Prahl till Trelleborgs Allehanda.

TFF tänker sig Walid Atta som en ersättare till Rasmus Bengtsson. Atta säger å andra sidan att han inte tänker stressa fram ett beslut och att det även finns utländskt intresse.

Atta: ”Ett viktigt beslut”

Han har kontrakt med AIK över 2010 och kommer snart sätta sig ned och snacka framtid med Solnaklubben.

– Det är ett viktigt beslut för mig så det får ta den tid jag behöver. Det kan hända nu, till sommaren eller nästa år. Jag känner ingen stress direkt, säger Atta.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

ÄMNEN I ARTIKELN