”En hemsk olycka”

FOTBOLL

Tidigare Liverpool-spelare förd till sjukhus

Paul Konchesky var inblandad i en våldsam bilolycka under söndagen och fick föras till sjukhus.

Men trots att hans bil kvaddats ordentligt klarade sig 34-åringen utan allvarliga skador.

”Det är ett mirakel”, skriver hans hustru på Instagram.

Foto: Konchesky hade Roy Hodgson som tränare i Fulham.

Paul Konchesky hade en dramatisk söndag. Den 34-årige vänsterbacken var inblandad i en våldsam bilolycka och fick föras till sjukhus med befarade nackskador.

Men den tidigare Liverpool- och landslagsspelaren berättar på Instagram att det var hans Mercedes som tog den största skadan, och att han själv klarat sig utan allvarliga skador.

”Hemma igen”

Olyckan ska enligt Daily Mirror ha inträffat under söndagsförmiddagen och Konchesky fick lämna sjukhuset och åka hem sent under eftermiddagen.

”Wow, vilken dag. Men nu är jag hemma med min familj igen och dessa två ungar sätter ett leende på mina läppar igen”, skriver Konchesky på Instagram.

Hans hustru Lynzy Konchesky tog också till Instagram för att uttrycka sin tacksamhet.

Inga brutna ben

Hon publicerade en bild på maken på bår tillsammans med texten:

”Någon där uppe höll ett vakande öga över min make. Han han själv vandrat ut från sjukhuset efter den här hemska bilolyckan i dag med bara ett par sår. Inga brutna ben, det är ett mirakel”, skriver hon.

Konchesky lämnade Liverpool 2011 och har sedan dess tillhört Leicester City. Han tillbringade dock den gångna säsongen på lån hos Queens Park Rangers i Championship där han varit en given startspelare.

ARTIKELN HANDLAR OM