”Kan inte förstå varför de buar så mycket”

Av: Kristopher Karlsson

Publicerad:
Uppdaterad:

FOTBOLL

City-bossen riktar kritik mot Liverpool-fansen

1 av 3 | Foto: TT

Raheem Sterling får fortsatt tuff behandling från supportrarna till hans gamla klubb Liverpool.

Konstigt, tycker City-tränaren Manuel Pellegrini:

– Det är inte det trevligaste.

Raheem Sterling hade en tuff dag på Wembley när hans Manchester City gjorde upp med Liverpool om ligacuptiteln. För även om City snuvade Sterlings gamla klubb på titeln blev 20-åringen ihärdigt utbuad av Liverpool-fansen matchen igenom.

Efter matchen blev Sterling dessutom måltavla för en upprörd Liverpool-supporter som gav sig in i en fysisk konfrontation med den unge stjärnan.

City-tränaren Manuel Pellegrini beklagar det faktum att Sterling tvingas utstå så mycket hat från sina gamla supportrar.

– Jag förstår inte varför Liverpool-fansen buar ut honom eftersom jag tycker att Milner fick ett väldigt fint mottagande när han var här under liknande omständigheter, säger Pellegrini till Manchester Evening News.

”Det är svårt”

James Milner spelade fem säsonger för City innan han flyttade till Liverpool i somras.

– Jag ser inte att Raheem oroar sig över det. Jag har inga problem med att lita på honom. Det är inte det trevligaste men jag föredrar att buropen kommer från det andra laget i stället för från våra egna fans, säger Pellegrini och fortsätter:

– Det viktiga är att Raheem och de andra spelarna känner stödet när de spelar mot sina gamla lag, eftersom det är svårt för alla spelare att göra det.

Publicerad:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.