”Det har varit ett enormt privilegium”

FOTBOLL

Brassen om Zlatans utgående PSG-kontrakt

Foto: Två vänner.

Zlatan Ibrahimovic kontrakt med PSG håller på att löpa ut.

Då får han en superhyllning av lagkamraten Lucas Moura.

– Jag tröttnar aldrig på hans dribblingar, säger brassen.

Zlatan Ibrahimovic har bara månader kvar på sitt kontrakt med Paris Saint-Germain som löper ut efter säsongen. Den svenske superstjärnan omgärdas av flyttrykten – och rykten om en PSG-förlängning.

Han har kopplats ihop med klubbar i England, Spanien, Italien, Kina, USA och Turkiet men ännu är inget klart kring var Zlatan spelar till nästa säsong.

”För andra är det omöjligt”

En person som kommer att sakna svensken om han lämnar Paris är lagkamraten Lucas Moura. Den tekniska brassen riktar en superhyllning till Zlatan i en intervju med FourFourTwo.

– Under matcher kan det se ut som att han är hetlevrad men utanför planen är han väldigt annorlunda. Han är vän med alla. Ibra gillar att skämta men det är väldigt respektfullt. Att spela bredvid honom har varit ett enormt privilegium, jag tröttnar aldrig på hans dribblingar, säger Lucas enligt Le10Sport och fortsätter:

– För en spelare av hans storlek att ha den tekniken är väldigt imponerande. Han har svart bälte i taekwondo och ibland gör han saker med bollen som är naturliga för honom men för andra är det omöjligt.

”Skrivit fantastisk historia”

Lucas verkar resignerad till det faktum att Zlatan mycket väl kan lämna den franska huvudstaden till sommaren – och att det då kommer att bli komplicerat att hitta en ordentlig ersättare.

– Det kommer att bli väldigt svårt att hitta en annan spelare med hans egenskaper. Han spelar med stort hjärta och vi vet hur han spelare. Ibrahimovic har skrivit fantastisk historia här, säger Lucas.

Lucas anlände i Paris i januari 2013, sex månader efter att Zlatan anlände från AC Milan.

ARTIKELN HANDLAR OM